face cumparaturile in locul dvs.

De unde ideea? De la faptul ca oricat de mult ne-ar place sa facem shopping nu avem niciodata timp suficient! Facem totul mereu in graba, mereu pe fuga si foarte stresati….

iar timpul pe care il  avem,  il risipim fiind antrenati fie in trafic, fie la cumparaturi, fie asteptand dupa diverse servicii…

si la gandul ca,  cineva chiar ar putea face toate astea in locul nostru, noi am lansat acest serviciu in sprijinul dvs.

LIVRARI CUMPARATURI LA DOMICILIU

Alo Home Delivery preia comezile dvs.pentru cumparaturile zilnice sau cumparaturi pentru cei dragi. Dumneavoastra faceti lista, noi facem aprovizionarea si o livram la orice adresa de pe raza orasului Zalau, inclusiv zona industriala cat si localitatile limitrofe: Criseni si Aghires.

LIVRARI CUMPARATURI LA SEDIUL FIRMEI

Alo Home Delivery poate inlocui cu succes unul din angajatii dvs., care nu va mai fi nevoit sa faca aprovizionarea cu produsele necesare. Comanda preluata va fi livrata la sediul firmei dvs.inclusiv zona industriala cat si localitatile limitrofe: Criseni si Aghires.

LIVRARI CADOURI OCAZII SPECIALE LA DOMICILIU

Alo Home Delivery va poate ajuta sa faceti o bucurie persoanelor dragi trimitandu-le flori, cadouri, dulciuri sau jucarii, la diverse ocazii speciale ( onomastici, zile de nastere, 8 Martie, Valentine`s Day, festivitati, etc.)

In acest fel:

 • pretiosul dvs. timp il veti putea folosi petrecand cu familia, jucandu-va mai mult cu copiii, iesind cu prietenii, citand o carte sau urmarind serialul preferat, facand sport si avand mai multa grija de dvs.
 • veti putea face o bucurie persoanelor dragi trimitandu-le flori, cadouri, dulciuri sau jucarii, la diverse ocazii speciale ( onomastici, zile de nastere, 8 Martie, Valentine`s Day, festivitati, etc.)
 • veti putea ajuta o persoana mai in varsta trimitandu-i niste medicamente
 • veti putea face economii, cumparand doar ceea ce va trebuie, fara sa cadeti in mirajul cumparaturilor excesive de care , practic, nu aveti nevoie
 • eliminati stresul aglomeratiei din trafic si magazine, stresul caratului de sacose cat si a faptului ca, de cele mai multe ori,  ati uitat sa cumparati ceva
 • facand un calcul al combustibilului si al timpului necesar veti constata ca este mai avantajos sa lansati o comanda prin intermediul nostru

face cumparaturi atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

 • Cumparaturile sunt facute doar din hypermaket-urile aflate pe plan local.
 • Produsele vor fi selectate pe baza comenzii dvs, o atentie sporita vom acorda alegerii celor mai bune din punct de vedere calitate/pret.
 • Produsele sunt verificate din punct de vedere al termenelor de garantie si al aspectului exterior.
 • Produsele refrigerate vor fi livrate in pungi termoizolate sau lazi frigorifice.
 • Produsele sunt livrate in aceeasi zi pentru comenzile efectuate pana la ora 13:30.

Cu un simplu ALO poti lansa o comanda, cu un simplu click poti accesa on – line formularul de comanda,  unde dvs. veti putea face lista de cumparaturi, pe care noi o vom livra la domiciliul sau sediul firmei dvs.