Ne dorim clienti multumiti!

Ne puteți contacta și solicita serviciile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.


Avem un dispecerat modern, care funcționează non-stop.

Va oferim:

Transport persoane

Oferim servicii de taxi pe plan local dar onoram si comenzi pentru curse (aeroport, Cluj, Budapesta, Bucuresti etc.)

Transport pentru persoane cu dizabilitati

Dispunem de masini special dotate pentru transportul persoanelor cu dizabilitati.

Transport marfa

Oferim servicii de transport marfa cu auto tip autoutilitara de 3,5 tone, cu caroserie inchisa si deschisa, 4,2 m si 16 m (cubi)

Servicii de comisioane

Oferim si servicii de comisioane, contra cost. Se poate comanda de la meniul zilei, o pizza si orice altceva, atat de catre persoane fizice cat si persoane juridice, vom onora comanda direct catre client.

Serviciul Sofer la destinatie

Acest serviciu se adreseaza persoanelor aflate la o petrecere, nunta sau intr-un club si care au consumat bauturi alcoolice, dar sunt cu masina proprie. La comandarea unui sofer la dispozitia clientului, pentru pretul de 30 lei la care se adauga cursa normala de taxi, acest sofer va conduce  masina dumneavoastra personala. Astfel ajungeti in siguranta acasa sau la alta destinatie impreuna cu masina dumneavoastra!

LIVRARI: LA DOMICILIU

Alo Home Delivery preia comenzile dvs. pentru cumparaturile zilnice sau cumparaturi pentru cei dragi.Dvs. faceti lista, noi facem aprovizionarea si o livram la orice adresa de pe raza orasului Zalau, inclusiv zona industriala cat si localitatile limitrofe: Criseni si Aghires.

LIVRARI: LA SEDIU FIRMEI

Alo Home Delivery poate inlocui cu succes unul din angajatii dvs.,  care nu va mai fi nevoit sa faca aprovizionarea cu produsele necesare.Comanda preluata va fi livrata la sediul firmei dvs. sau la orice adresa de pe raza orasului Zalau, inclusiv zona industriala cat si localitatile limitrofe: Criseni si Aghires.

TRANSPORT PRODUSE

Produsele sunt livrate pe categorii de produse. Produsele refrigerate sunt livrate in lazi frigorifice sau pungi termoizolate.

CATEGORII DE PRODUSE:

  • Legume si fructe
  • Bauturi
  • Alimente
  • Produse igiena
  • Produse papetarie si consumabile
  • Cadouri
  • Flori
  • Medicamente fara prescriptie medicala
DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
 
Alo Home Delivery va cumpara produsele de unde doreste, daca clientul nu specifica un magazin anume, in formularul de comanda. In cazul in care un produs nu se gaseste in magazinul mentionat, se poate cumpara un altul cu caracteristici asemanatoare, dupa un apel telefonic, pentru a solicita acordul clientului. Orice deplasare suplimentara  va fi taxata cu un tarif de 10 lei.
 

RETURNARE PRODUSE

Returnarea se poate face in urmatoarele cazuri:

• Nu sunt conform comenzii lansate

• Produsele sunt deteriorate.

• Nu sunt in termen de garantie.

Produsele trebuie verificate in momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu este luata in considerare.